Communicatieadviseur

De keuze voor mijn studie maakt al duidelijk waar mijn hart ligt: Overheidscommunicatie. Aan de Hanzehogeschool in Groningen. Ik voel me thuis in de complexiteit, de maatschappelijk relevante onderwerpen en het politieke speelveld van de overheid. “De combinatie van politiek-strategisch inzicht en uitvoering is goed aanwezig. Gea is een denkende doener“, is er over mij gezegd en dat klopt als een bus.

Opdrachtgevers over mij:
“Gea heeft de gave mensen aan zich te verbinden en zo projecten verder te brengen.”
“Een stevige, strategisch adviseur die projecten kan leiden, dicht tegen beleid aan opereert en zich goed in de doelgroep kan verplaatsen. Ze neemt enorm veel kennis en ervaring mee over het beïnvloeden en veranderen van gedrag.”
“Ze is in staat complexe vraagstukken terug te brengen tot de essentie, weet concrete oplossingen aan te dragen en heeft daarbij de overtuigingskracht anderen hierin mee te nemen.”

Competenties
Analyseren
Organisatie sensitiviteit
Bestuurlijke sensitiviteit
Creativiteit
Samenwerken
Plannen en organiseren
Flexibiliteit
Overtuigingskracht

Persoonlijkheid en stijl van werken
Inspirerend & betrokken
Resultaatgericht & daadkrachtig
Creatief & origineel
Professioneel & een teamplayer

Wolfslagkracht
– door mijn kennis en ervaring over gedragsbeïnvloeding en -verandering, de juiste (on- en offline) mediastrategie en meedenkende creatieve en strategische geest kun je een campagne met een gerust hart aan mij toevertrouwen;
– door een analyse te maken en een op maat advies over de inzet van communicatie in alle fasen van het beleidsproces, wie moet wat weten wanneer en waarom en hoe pakken we dat aan;
– door nieuwe ontwikkelingen te vertalen in een doordachte communicatiestrategie;
– omdat ik weet hoe je communicatie effectief maakt.